1388-без-имени-1-17348135630619.png
  • ՎԵՐՋԻՆ ԼՈՒՐԵՐ
  • ՏԵԽՆՈ
  • ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ
  • ԲԻԶՆԵՍ
  • ՄՇԱԿՈՒՅԹ
  • ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆ
  • ԱՊՐԵԼԱԿԵՐՊ
Լուրեր
  • ՎԵՐՋԻՆ ԼՈՒՐԵՐ
  • ՏԵԽՆՈ
  • ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ
  • ԲԻԶՆԵՍ
  • ՄՇԱԿՈՒՅԹ
  • ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆ
  • ԱՊՐԵԼԱԿԵՐՊ
Ինչպե՞ս բարելավել առողջությունը մեկ բաժակ հյութով. լավագույն տարբերակները

Ինչպե՞ս բարելավել առողջությունը մեկ բաժակ հյութով. լավագույն տարբերակները

Բոլոր հյութերից ամենալավը ընտրել 100% բնական տեսակները՝ առանց ավելացված շաքարի և արհեստական բաղադրիչների: Հենց դրանք են համարվում ամենաօգտակարը: Ահա այդպիսի մի քանի տարբերակ.

 

Գազարի հյութ. Սա E և C վիտամինների, կալիումի լավ աղբյուր է, որոնք օգնում են կարգավորել ճնշումը: Բացի այդ, գազարի հյութը հարուստ է հակաօքսիդանտներով: 230 մլ ծավալով 100% հյութի մեկ մասնաբաժինը պարունակում է 213 գ ջուր, 96 կկալ, 2,28 գ սպիտակուց, 0,36 գ ճարպ, 22 գ ածխաջրեր, 9,38 գ շաքար, 20 մգ C վիտամին:

 

Նռան հյութ. Այն պարունակում է շատ սննդարար նյութեր, որոնք բարելավում են արյան շրջանառությունը և դարձնում մարզումներն ավելի արդյունավետ: 230 մլ այդպիսի հյութը ձեզ կտա 99 կկալ, 29 գ ածխաջրեր, 26 գ շաքար, 24 մգ C վիտամին:

 

Ճակնդեղի հյութ. Դրա օգտագործումը օգնում է վերահսկել խոլեստերինի մակարդակը, բարելավում սպորտային արդյունքները և արագացնում է վերականգնումը: 230 մլ մեկ մասնաբաժնից կարելի է ստանալ 229 գ ջուր, 62 կկալ, 1,8 գ սպիտակուց, 0,152 գ ճարպ, 15 գ ածխաջրեր և 12 գ շաքար:

 

Մատուցված հյութ. Այն ամրապնդում է իմունային համակարգը: Ամենալավը գնել նատրիումի ցածր պարունակությամբ հյութ: 230 մլ մատուցված հյութի մեկ մասնաբաժինը օրգանիզմին ապահովում է 2 գ սպիտակուցով, 11 գ ածխաջրերով, 7 գ շաքարով, 72 մգ C վիտամինով, 679 մգ նատրիումով:

 

Նարնջի հյութ. Այս հյութը կարող է դառնալ օգտակար հավելում բորբոքումները ճնշող դիետային: 230 մլ 100% նարնջի հյութից դուք կստանաք 110 կկալ, 2 գ սպիտակուց, 0,36 գ ճարպ, 26 գ ածխաջրեր, 22 գ շաքար, 72 մգ C վիտամին, 451 մգ կալիում, 350 մգ կալցիում (եթե հարստացված է):

 

Նեխուրի հյութ. Այն պարունակում է շատ կալիում՝ սրտի համար օգտակար, և K վիտամին, որը նպաստում է արյան մակարդելիությանը, և ունի հակաբորբոքային ազդեցություն: 230 մլ ծավալով մեկ մասնաբաժինը պարունակում է 225 գ ջուր, 40 կկալ, 0,378 գ ճարպ, 229 մգ նատրիում, 7,84 գ ածխաջրեր, 3,78 գ բջջանք, 3 գ շաքար, 1,16 գ սպիտակուց, 625 մգ կալիում, 85 մկգ ֆոլատ, 69 մկգ K վիտամին:

 

Զգուշացում․ Լրատվական բնույթի նյութերը չպետք է հավասարեցնել բժշկի նշանակումներին։ Որևէ որոշում կայացնելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ։

05.09.2025

Հյութ, առողջություն, բժշկություն

ապրելակերպ

ՁԵԶ ԿԱՐՈՂ Է ՀԵՏԱՔՐՔՐԵԼ

Load More

  • Գլխավոր
  • ՏԵԽՆՈ
  • ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ
  • ԲԻԶՆԵՍ
  • ՄՇԱԿՈՒՅԹ
  • ԳԻՏՈՒԹՅՈՒՆ
  • ԱՊՐԵԼԱԿԵՐՊ
SOCIAL